Tehdään Peli

Peliohjelmointia suomeksi opastettuna videomuodossa. Aloitin uuden videosarjan TikTokissa. Sarja tottelee nimeä “Tehdään Peli”. Kolme ensimmäistä osaa on jo julkaistu. Videosarja löytyy täältä: https://www.tiktok.com/@stopnotbot. Tavoitteena on siis yksinkertaiseti tehdä peli käyttäen Godotia.

Peli tulee olemaan hyvin simppeli ja tarkoituksena lähinnä käydä läpi Godotin käyttöliittyymää, erilaisia nodeja ja asetuksia. Videoissa opastetaan pelin tekoa Windowsilla ja Windowsille. Mukaan pääsee myös Macillä tai linuxilla ja pelin voi halutessaan myös suunnata näille alustoille.

Jos kiinnostusta on riittävästi niin tehdään sarjaan toinenkin osa jossa sitten jotain vaativampaa. Videosarja toteutetaan TikTokissa, mutta suunnitelmissa on myös julkaista pidempiä videoita YouTubeen. Kirjoittelen tänne kuinka prosessi etenee ja laitan linkkejä videoihin. Seurantaan tässä vaiheessa voi siis ottaa joko TikTok-kanavani tai tämän blogin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: