Tehdään Peli Part 4

Eilen tuli uusi video TikTok-kanavalleni. Tässä jaksossa me luodaan peliin pelihahmo eli pelaaja. Sen verran olen selkiyttänyt suunnitelmaani (joka tuntuu syntyvän lennosta), että peli tulee olemaan Space Invaders klooni. Tämä siksi että kyseinen peli on hyvin yksinkertainen toteuttaa eikä se vaadi suuria ponnisteluja äänien tai grafiikan suhteen. Ennen varsinaista videota muutama sana videosta…

Minulle syntyi ajatus, kun sain tämän videon purkkiin ja julkaistua TikTokissa. Katsottuani tuon videon pariin otteeseen huomasin että jätin aika monta asiaa auki eli selittämättä. Nytpä siis ajattelin startata toisen videosarjan jossa koetan mennä hieman pintaa syvemmälle ja avata noita asioita. Julkaisen tarvittaessa jatkossa jokaisen jakson jälkeen n kappaletta lyhyitä videoita joissa vastaan kysymyksiin joita ei koskaan kysytty. Sarjan nimi onkin “Vastauksia kysymättömiin kysymyksiin” tai kavereiden kesken VKK. Nyt kuitenkin ensin osa 4. Olkaa hyvä.

@stopnotbot

Nyt viimeistään pitäisi olla kysymyksiä. Lupaan vastata ihan jokaiseen. Aika paljon tuli oikaistua. #pelisuunnittelu #pelikehitys #ohjelmointi #koodaus #godot #godotengine #blender #stopnotbot

♬ alkuperäinen ääni – StopNotBot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: